Etli Mantar Sote Tarifi

HAZIRLANIŞI

Etleri tavaya atıp yağsız yumuşayana kadar tavada çevirelim mantarların saplarını koparıp mantarın üst kısımlarını güzelce yıkayıp etin üzerine atıp sotelemeye devam edelim. Mantarları doğramadan kullanalım daha lezzetli olacaktır sonra zeytin yağı ilave edip soteleme devam sırasıyla soğan sivri biber bunlarda iri doğransın domateslerin kabuklarını soyalım atalım sarımsak pulbiber ilave ederek 5 dakika soteleyip ocağı kapatıp servise hazırdır.

Afiyet olsun..

Not: Tüm sebze yemeklerinde sebzelere bıçağı ne kadar az kullanırsanız lezzeti daha çok olur saygılar.

MALZEMELER

200 gr yağsız et
400 gr mantar
1 orta boy soğan
2 diş sarımsak
4 adet domates
5 adet sivri biber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay bardağı zeytin yağı