MALZEMELER
500 gr. tavuk kuşbaşı
Terbiyesi için
Yarım çay bardağı süt
yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz,kekik,kimyon,yenibahar,kırmızı biber
Tavukları bulamak için
5-6 kaşık mısır unu
2 kaşık kadar nişasta
HAZIRLANIŞI
Süt, yağ,tuz ve baharatları harmanlayarak sos oluşturun ve tavuk etlerini üzerine ilave edin ve karıştırın. Yarım saat kadar bekletin. Mısır unu ve nişastayı karıştırın ve sosta beklettiğiniz tavukları bu karışıma bulayın. Teflon tavada kızdırdığınız sıvı yağda tavukları çevirerek kızartın. Afiyet olsun..
500 gr. tavuk kuşbaşı
Terbiyesi için
Yarım çay bardağı süt
yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz,kekik,kimyon,yenibahar,kırmızı biber
Tavukları bulamak için
5-6 kaşık mısır unu
2 kaşık kadar nişasta
Süt, yağ,tuz ve baharatları harmanlayarak sos oluşturun ve tavuk etlerini üzerine ilave edin ve karıştırın. Yarım saat kadar bekletin. Mısır unu ve nişastayı karıştırın ve sosta beklettiğiniz tavukları bu karışıma bulayın. Teflon tavada kızdırdığınız sıvı yağda tavukları çevirerek kızartın. Afiyet olsun..